Jump to content


Photo
- - - - -

Your Windows 7 Performance Rating (screenshots)


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Computerpro2

Computerpro2

    Superior Member

  • Management
  • 345 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coon Rapids, MN

Posted 11 January 2009 - 01:13 PM

Let's see how things change between now and RTM. Post a Snip of your performance rating in the Windows 7 Beta. Use the Snipping Tool to take "Snip" the performance index window.

Here is mine (I know it's not high.. lol graphics card is older.):
win7_beta_pi.PNG
William Johnson - Winxperts Administrator - Xbox Live Gamertag: Computerpro2 - Twitter:@Computerpro2


#2 DJD

DJD

    God

  • Management
  • 586 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Interests:Gaming, Technology and driving my Mini.

Posted 12 January 2009 - 09:05 AM

I would love to post one. But since i'm running 7 in a virtual machine i don't see the point of posting one, because it doesn't have full access to my machines hardware.

I just got a lucky break so i ordered two 500GB HDD. So whenever i have received them i'll install Windows 7 locally and post a screenshot

BTW what kind of graphics card do you have?
No shit Sherlock!

#3 Computerpro2

Computerpro2

    Superior Member

  • Management
  • 345 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coon Rapids, MN

Posted 12 January 2009 - 10:50 AM

I have a Nvidia Geforce 7600GS... i know it's sad.. lol
William Johnson - Winxperts Administrator - Xbox Live Gamertag: Computerpro2 - Twitter:@Computerpro2


#4 DJD

DJD

    God

  • Management
  • 586 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Interests:Gaming, Technology and driving my Mini.

Posted 12 January 2009 - 11:03 AM

I have a Nvidia Geforce 7600GS... i know it's sad.. lol


I have a XFX 8600 gts and thats considered outdated these days. As long as it does its job right i don't see any problem with having an "outdated" graphics card.
No shit Sherlock!

#5 Computerpro2

Computerpro2

    Superior Member

  • Management
  • 345 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coon Rapids, MN

Posted 12 January 2009 - 12:00 PM

I have a XFX 8600 gts and thats considered outdated these days. As long as it does its job right i don't see any problem with having an "outdated" graphics card.


That is true... And, it gets a better score in Windows 7, but that doesnt mean anything really. Its actually considered to be even with Vista, because they increased the highest score to7.9 (why they just don't go to 8.0 I will never know)....
William Johnson - Winxperts Administrator - Xbox Live Gamertag: Computerpro2 - Twitter:@Computerpro2


#6 DJD

DJD

    God

  • Management
  • 586 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Interests:Gaming, Technology and driving my Mini.

Posted 12 January 2009 - 12:02 PM

That is true... And, it gets a better score in Windows 7, but that doesnt mean anything really. Its actually considered to be even with Vista, because they increased the highest score to7.9 (why they just don't go to 8.0 I will never know)....


Yeah they always use odd numbers.
No shit Sherlock!

#7 DJD

DJD

    God

  • Management
  • 586 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Interests:Gaming, Technology and driving my Mini.

Posted 15 January 2009 - 11:05 AM

Ok i received my hdd's so i installed Windows 7 here's my performance rating:

Attached Thumbnails

  • Capture.PNG

No shit Sherlock!

#8 Karl

Karl

    Missing In Action

  • Management
  • 695 posts
  • Gender:Male
  • Location:Where Tony Can't Get Me

Posted 15 January 2009 - 11:42 AM

Not too bad matey :(

#9 Computerpro2

Computerpro2

    Superior Member

  • Management
  • 345 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coon Rapids, MN

Posted 15 January 2009 - 12:47 PM

Not too bad Danny. Now Enjoy Windows 7 in all it's superiority to that of Ubuntu (and to linux period) LOL.
William Johnson - Winxperts Administrator - Xbox Live Gamertag: Computerpro2 - Twitter:@Computerpro2


#10 Pcpro745

Pcpro745

    Director of Traffic

  • Site Director
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coon Rapids, MN

Posted 17 January 2009 - 11:46 PM

theres mine, Howcome DJD's has commas?

Attached Thumbnails

  • Untitled.png

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#11 DJD

DJD

    God

  • Management
  • 586 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Interests:Gaming, Technology and driving my Mini.

Posted 18 January 2009 - 05:27 AM

Probably because my regional settings are set to Dutch.
No shit Sherlock!

#12 Computerpro2

Computerpro2

    Superior Member

  • Management
  • 345 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coon Rapids, MN

Posted 18 January 2009 - 09:13 AM

Not bad Shawn.
William Johnson - Winxperts Administrator - Xbox Live Gamertag: Computerpro2 - Twitter:@Computerpro2


#13 martin

martin

    Established Member

  • Management
  • 130 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham England

Posted 20 May 2009 - 04:18 AM

Graphics card lets mine down.

Untitled4.jpg

#14 big_james

big_james

    Member

  • Member
  • 1 posts

Posted 26 June 2009 - 01:46 AM

theres mine, Howcome DJD's has commas?


Quick question how did you get a 6.4 on disks? I have two WD Velociraptors running in Raid 0 on Windows 7 and I got a 6.2 on disk. I hear it could be the Intel Raid Controller I am using but the Gigabyte Controller is no joy spent 3 days trying to get it to work.

win7perfnmbr.png
Big James.

#15 DJD

DJD

    God

  • Management
  • 586 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Interests:Gaming, Technology and driving my Mini.

Posted 27 June 2009 - 05:13 AM

Quick question how did you get a 6.4 on disks? I have two WD Velociraptors running in Raid 0 on Windows 7 and I got a 6.2 on disk. I hear it could be the Intel Raid Controller I am using but the Gigabyte Controller is no joy spent 3 days trying to get it to work.

win7perfnmbr.png
Big James.


I honestly have no clue i just installed the Windows vista drivers that came with my motherboard.
No shit Sherlock!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users